Kiitollisuudella iloa elämään

kiitollisuus menestys mieli Oct 08, 2023

Kiitollisuus on monipuolinen työkalu, jolla voi vaikuttaa merkittävästi oman elämänsä kulkuun. Harmittavaa kyllä, kiitollisuusharjoitukset liitetään usein oudoilta kuulostaviin uskomushoitoihin. Mutta sitähän se ei tietenkään ole, vaan upea tapa elää.

Ne, jotka eivät usko kiitollisuuteen tai halua sitä harjoittaa, jäävät paitsi sen tuomista hyödyistä. Kiitollinen ihminen on terveempi, onnellisempi ja ystävällisempi. Keskittymällä kiitollisuuteen jää vähemmän aikaa murehtia ja valittaa.

Kiitollisuus on ennenkaikkea tila, jossa meidän tulisi pyrkiä elämään. 

Jotta pääsisimme osaksi kiitollisuuden hyötyjä meidän tulee harjoittaa sitä. Opetella tietoisesti tuntemaan kiitollisuutta ja pääsemään tähän tunteeseen mahdollisimman usein. Kiitollisuus sulkee pois sellaiset tunteet kuin epätoivo tai turhautuminen. Mitä enemmän kiitollisuutta harjoittaa, sen luonnollisempaa siitä tulee. Kiitollisuus elämästä ja olemisesta on taianomainen tapa. Kiitollisuus on suuri moninkertaistaja ja se, mihin keskityt lisääntyy. 

 

Runsauden vastaanottaminen

 

Runsauden ja varsinkin rahan virran edessä saattaa monilla olla tukoksia. Tukokset voivat olla sellaisia, kuin ettet arvosta itseäsi ja kaikki sinulle tuleva hyvä tuntuu ”väärältä”. Et osaa esimerkiksi vastaanottaa rakkautta, runsautta tai kohteliaisuuksia. Ehkä joku haluaa tarjota sinulle lounaan tai päivällisen, mutta koet olosi vaivautuneeksi. 

Vastaanottamisen ja antamisen tulisi kuitenkin olla tasapainossa. Emme voi pelkästään antaa itsestämme koko ajan muille vaan tarvitsemme molempia. Runsauden tulisi virrata esteettä sinun kauttasi. Ei ole tarkoitus, että pidämme kaiken itsellämme vaan antaa tuon energian virrata vapaasti. Aito kiitollisuus siitä, mitä meillä on ja mitä jatkuvasti saamme, auttaa sinua pääsemään tilaan, jossa kaikki hyvä voi tulla luoksesi.

Jos sinulla on vaikeuksia vastaanottaa rahaa työstä tai muilta ihmisiltä, sinulla saattaa olla feminiinisessä/vastaanottavassa puolessasi epätasapainoa. Oletko muistanut antaa itsellesi aikaa, uskoa olevasi kaiken hyvän arvoinen ja ennenkaikkea hyväksyt itsesi sellaisena kuin olet? Epätasapainoinen feminiininen energia voi ilmetä esimerkiksi yliherkkyytenä, turvattomuutena, epävarmuutena tai liiallisena kriittisyytenä.

Jos haluat toteuttaa unelmasi tai saada lisää vaurautta elämääsi, se ei onnistu mikäli et koe olevasi tuon hyvän arvoinen. Kaikki runsaus ja vauraus elämässämme lähtee siitä, että uskomme ansaitsevamme nuo asiat. Runsaus ei ole vain rahaa vaan myös kauniita ihmissuhteita, hauskoja hetkiä, onnellisuutta, menestystä, kehuja, iloa ja muita positiivisia asioita.

Runsaus lähtee siis aina ajatuksista, mielestä ja tunteista. Aidosti kiitollinen ihminen on kiitollinen kaikesta elämässä, ei vain siksi, että saisi jotakin lisää.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

8.8.23

Kiitollisuudella iloa elämään

Kiitollinen ihminen on terveempi, onnellisempi ja ystävällisempi. Keskittymällä kiitollisuuteen jää vähemmän aikaa murehtia ja valittaa.

Kiitollisuus on ennenkaikkea tila, jossa meidän tulisi pyrkiä elämään. 

Jatka lukemista ->

22.9.23

Säästäminen kannattaa, mutta mistä aloittaa jos tili on tyhjä?

Säästäminen on hyödyllistä ja järkevää, mutta mistä aloittaa jos tulot ovat epäsäännöllisiä, niitä on vähän tai tili on usein tilipäivää ennen tyhjä?

Jatka lukemista ->

2.8.23

Tiedostava kuluttaminen - uhka vai mahdollisuus taloudelle?

Muutoksen pitäisi olla kannustavaa ja yksilön tulisi huomata joko elämää helpottavia, rahaa säästäviä tai muuten positiivisesti vaikuttavia asioita, jotta ihmiset tekisivät niitä.

Jatka lukemista ->

25.7.23

Suhtautumisesi rahaan määrittää rahatilanteesi

Rikastumisen halu on todellisuudessa halua elää vapaampaa, yltäkylläisempää ja täydempää elämää. Kun ymmärrämme tämän, voimme muuttaa suhtautumisemme rikastumiseen.

Jatka lukemista ->

Haaveena vapaus ja taloudellinen riippumattomuus?

Vapaus tehdä, työskennellä ja elää haluamallaan tavalla on asia, johon jokaisen tulisi pyrkiä. Ota ensimmäiset askeleesi kohti vapaata elämää tämän webinaarin avulla.
Lue lisää webinaarista ->